پاستوریزه کردن آبمیوه، باکتریهای مضر را از بین میبرد؛ بنابراین، نمیتوانند شما را بیمار کنند. پاستوریزه کردن یک فرآیند نسبتاً ساده است. شما به سادگی آب را تا زیر نقطه جوش گرم کنید. حتماً آن را در ظرف تمیزی بریزید، زیرا اگر این کار را نکنید، آن را مجدداً آلوده خواهید کرد. برای افزایش زمان نوشیدن آن را در شیشههای استریل شده بریزید.
قسمت اول: آبمیوه را گرم کنید تا پاستوریزه شود
۱
هر آب میوه خام را پاستوریزه کنید. آبمیوههای خام، میتوانند حامل باکتریهایی باشند که میتوانند شما را بیمار کنند، به ویژه E. coli. برای خنثی کردن این اثر، باید هر آب میوهای را که به عنوان خام برچسب گذاری شده است پاستوریزه کنید. طبق استانداردهای FDA، آب میوه در دمای 71-73 درجه سانتیگراد (160-163.4 درجه فارنهایت) به مدت 15 ثانیه پاستوریزه میشود. با این حال، اگر آبمیوه دارای برچسب «پاستوریزه» باشد. نوشیدن آن بی خطر است.

پاستوریزه کردن آبمیوه
۲
آبمیوه را در یک قابلمه بزرگ بریزید. با یک قابلمه تمیز به اندازه کافی بزرگ شروع کنید تا آب میوه را با مقداری فضای اضافی در بالا برای حباب زدن نگه دارید. قابلمه را روی اجاق گاز قرار دهید. آب میوه را داخل قابلمه بریزید.
۳
مخلوط را روی حرارت زیاد گرم کنید. بسیاری از افراد متخصص این حوزه، تأکید میکنند که توجه به آبمیوه مهم است: آبمیوه نباید بجوشد. اگر خیلی داغ شد حرارت را کم کنید و از دماسنج برای اندازه گیری دقیق دما استفاده کنید. این روش بهترین زمان بندی را برای حفظ رنگ زنده و خواص تغذیهای میوهها، سبزیجات و گیاهان مورد استفاده در آبمیوه گیری به شما میدهد. مشعل را روشن کنید و اجازه دهید مخلوط گرم شود. باید حین گرم شدن مخلوط را زیر نظر داشته باشید. منتظر به جوش آمدن آن باشید تا بتوانید زمان آن را تنظیم کرده و دما را بررسی کنید. مخلوط را در زمانی که گرم میشود، هم بزنید.
ممکن است بخواهید از دیگ دوبل استفاده کنید. دیگ دوبل یک دیگ است که روی دیگ دیگری قرار میگیرد و دیگ پایینی آن آب دارد. آب، گرمای قابلمه بالایی را تأمین میکند؛ اما نسبت به یک مشعل معمولی ملایمتر است.
۴
هنگامی که آبمیوه شروع به جوشیدن کرد، دما را بررسی کنید. به گفته بسیاری از آشپزهای مطرح، آبمیوه باید در دمای 160 درجه فارنهایت (71 درجه سانتیگراد) بماند. 163.4 درجه فارنهایت (73.0 درجه سانتیگراد) به مدت 15 ثانیه. از یک دماسنج آب نبات برای بررسی آبمیوه استفاده کنید؛ اما با دماسنج، کنارههای ماهیتابه را لمس نکنید؛ زیرا این کار باعث میشود خوانش بدی به شما بدهد.
فقط باید حدود 15 ثانیه در این دما بماند.
آب باید در حال جوشیدن باشد؛ اما زمانی که در دمای مناسب قرار دارد، در حال جوشیدن نیست. شما میتوانید آن را به صورت چشمی بررسی کنید؛ اما استفاده از دماسنج بهترین روش است.
قسمت دوم: تمیز کردن شیشه

آبمیوه پاستوریزه
۱
در مرحله دوم از پاستوریزه کردن آبمیوه، شیشهها را بشویید. میتوانید از شیشههای میسون یا هر شیشهای که میتواند استریل شود برای این فرآیند استفاده کنید. شیشهها را با آب داغ و صابون بشویید. و سپس آنها را تمیز بشویید تا برای فرآیند استریل کردن آماده شوید.
۲
شیشه را بجوشانید. شیشهها را در دستگاه حمام آب قرار دهید. میتوانید از یک قابلمه بزرگ نیز استفاده کنید. قابلمه یا قوطی را با آب پر کنید و شیشهها را در آب فرو ببرید. قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و بگذارید آب بجوشد.
هنگام استفاده از گلدان، یک قفسه میتواند به شما کمک کند تا شیشهها را بعداً بیرون بکشید.
اگر از انبر استفاده میکنید، مطمئن شوید که آنها نیز استریل شدهاند.
۳
اجازه دهید شیشهها پانزده دقیقه بجوشد. هنگامی که بخار از قابلمه بیرون میآید، در قابلمه را بپوشانید. قبل از اینکه حرارت را خاموش کنید، بگذارید پانزده دقیقه بجوشد. شیشهها میتوانند در قابلمه بنشینند تا گرم شوند.
همچنین باید دربها را به مدت پنج دقیقه بجوشانید.
۴
از انبر برای بیرون کشیدن شیشهها استفاده کنید. میتوانید شیشهها را وارونه روی حوله قرار دهید تا آب چکه کند. با این حال، از آنجایی که فقط آنها را با آبمیوه پر میکنید، میتوانید بیشتر آب را تکان دهید و به پر کردن آنها ادامه دهید.
۵
آبمیوه را داخل آن بریزید. ظروف را با آب داغ پر کنید. کوزهها نیز باید داغ باشند، در غیر این صورت ممکن است هنگام ریختن آب داغ بشکنند. برای حفظ روند پاستوریزه کردن آبمیوه، دربهای تمیز را پیچ کنید.
اجازه ندهید آبمیوه قبل از بطری خنک شود؛ زیرا عمر مفید آن را کاهش میدهد.